Over ons

Het ontspannende wellnessgevoel is het stromende warme water onder de douche waar je steeds optimaal van wilt genieten. Helaas dien je in jouw drukke leven na het aanzetten van de douchekraan nog te wachten alvorens dat heerlijk warme water uit de douche begint te stromen.

De vernuftige douchekranen van Heau verhogen substantieel je comfort én verminderen je water- en energieverbruik. Vanaf de start word je steeds ondergedompeld in water met jouw ideale temperatuur.

De innovatieve gepatenteerde technologie van Heau slaat gedurende 3 dagen de warmte van jouw vorige douchebeurt op in een hoogtechnologisch geïsoleerd compartiment. Vanaf nu kan je steeds opnieuw het genot ervaren van instant warm water in jouw badkamer. Niet alleen kan je nu genieten van de perfecte douche, bovendien bespaar je eveneens op jouw verbruik tot jaarlijks 159€ per persoon.
Heau, de nieuwe norm voor luxueuze hoogwaardige douchekranen mét instant warm water!

HEAU_zonder-4

De beste ideeën komen tijdens een douche!

Philippe en Alexander, die met elkaar bevriend raakten tijdens hun studie, combineerden hun kennis als burgerlijk ingenieurs om het probleem van het wachten op warm water tijdens het douchen op te lossen. De huidige verspilling van water en energie in tijden van droogte, klimaatverandering en energiecrisis is onaanvaardbaar. Wist u dat Amerikaanse studies van het ministerie van energie hebben bevestigd dat elk jaar tussen 400 miljard en 1,3 biljoen gallon water wordt verspild door Amerikaanse huishoudens die wachten op warm water? Dit komt overeen met het enorme Titicacameer in Peru en laat zien hoeveel kostbaar drinkwater verloren gaat. Zoet water wordt een waardevollere en onmisbare hulpbron en we moeten de verspilling van ons kostbare water een halt toeroepen. Philippe en Alexander hebben samen Heau opgericht om douches te leveren die u het comfort en het ecologische voordeel van instant warm water bieden.

Heau streeft naar een efficiënter gebruik van kostbaar drinkwater en energie. Na veel manieren te hebben gevonden om geen instant warm water te maken, ontstond er een eureka-moment. Met advies en hulp van verschillende omringende professionele partners ontwikkelen we nu dit nieuwe douchemechanisme. Ons unieke mechanisme heeft een positieve ecologische levenscyclus en zal uw ecologische voetafdruk verbeteren. Onze innovatie kan uw huishouden of uw bedrijf (hotel, spa, sportschool, gezondheidszorg, sportcentrum, kinderdagverblijf,…) helpen om de ecologische voetafdruk te verbeteren en tegelijkertijd het comfort te verhogen. Samen hopen we met onze unieke innovatie bij te dragen tot een meer duurzame wereld.

Wij zijn verheugd over uw bezoek aan onze website en hopen dat u enthousiast bent over onze unieke douches van de volgende generatie. Wij kijken met veel genoegen uit naar uw feedback tijdens het gehele proces. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in onze oplossing of als u een suggestie heeft.

Philippe en Alexander
Heau’s oprichters

Heau is een Belgisch bedrijf, opgericht door twee burgerlijk ingenieurs, om instant warm water te voorzien vanaf het begin van iedere douchesessie. De innovatieve douchekraan gaat de strijd aan tegen verspilling van kostbaar drinkwater en energie tijdens het wachten op warm water. Het mechanisme is zo ontworpen dat er geen bijkomende energiebron nodig is en de installatie eenvoudig kan worden uitgevoerd. Het douchekraansysteem van Heau zorgt ervoor dat het comfort van de gebruiker wordt verhoogd terwijl de ecologische voetafdruk evenals het water- en energieverbruik wordt verlaagd. Bezoek www.heau.be om meer te weten.

Visie

Efficiënter watergebruik door technische innovaties

Missie

Stop de verspilling van water tijdens het opstarten van een douche en verhoog het comfort van de gebruiker

Waarden